Nog meer tijdens Toverpelt…

Teken- en knutselwedstrijd: ontwerp je favoriete figuur van Fiep Westendorp
Ben je tussen 3 en 12 jaar? Hou je van de illustraties van Fiep Westendorp? Jip en Janneke? Pluk van de Petteflet, Pim en Pom, …? Teken, schilder, knutsel of ontwerp je favoriete personage , dier, voertuig, …. van Fiep Westendorp en win een leuke prijs. Breng je creatie ten laatste 22 maart 2017 naar de bib! Alle creaties worden na de jeugdboekenmaand tentoongesteld in de bibliotheek en de jury kiest de winnaars!


Themastand in de bib

Tijdens de jeugdboekenmaand vind je in de bib een themastand met de mooiste boeken, luisterboeken, … van Fiep Westendorp en Leo Timmers.


Een teken-speurtocht

Aansluitend bij de tentoonstelling en de boeken vind je een vrolijke teken-speurtocht voor alle kinderen. Alle kinderen kunnen individueel deelnemen aan deze teken-speurtocht. Haal je deelnameformulier in de bib.


Maandelijks voorleesuurtje:
zaterdag 25 maart 2017 om 10.00 uur

voor kinderen vanaf 4 jaar
We vertellen verhalen van Fiep Westendorp en Leo Timmers


Klassen Toneel van KANL vertellen Toverpelt-verhalen
dinsdag 28 maart om 18.30 uur

De klassen Toneel  Lagere graad van Wouter Fimmers en Tom Maurissen vertellen gedichten en verhalen van Annie MG Schmidt die aansluiten bij de tentoonstelling.

De voorstelling start bij de tentoonstelling waar kinderen gedichten vertellen bij de illustraties van Fiep Westendorp. Vervolgens gaan we naar Muzezaal waar de kinderen verhalen vertellen van Annie MG Schmidt en een voorstelling spelen naar een verhaal van Leo Timmers.